De voordelen van Klipfolio

Wat is Klipfolio?

Klipfolio is een cloudbased tool dat wordt gebruikt om zakelijke dashboards in realtime te ontwikkelen en te delen via webbrowsers, mobiele apparaten en tv. Het is een handige toepassing die de belangrijke gegevens en statistieken zichtbaar, toegankelijk en transparant maakt. De applicatie is handig en eenvoudig, waardoor bedrijfsorganisaties bedrijfsinformatie wat toegankelijker voor de werknemers kunnen maken.

Alle informatie op het dashboard wordt op een consistente basis bijgewerkt voor meer nauwkeurigheid.
Deze toepassing is momenteel verbonden met meer dan 500 gegevensbronnen. Waaronder verschillende services als Google Analytics en verschillende sociale mediaplatforms zoals Facebook, Moz en Twitter.
Klipfolio biedt de mogelijkheid om gegevens op een nauwkeurige manier te presenteren via mooie dashboards die je zelf aan kunt passen. Hiermee kun je de nodige informatie verzamelen om de juiste beslissingen te nemen. Klipfolio biedt een krachtig en eenvoudig gegevensdashboard dat bedrijven kunnen gebruiken om continu het succes van hun bedrijf te volgen zonder veel tijd, moeite en geld te hoeven besteden.

Voordelen van Klipfolio

Klipfolio streeft ernaar data-analyse en -evaluatie makkelijker te maken door je gegevens beter zichtbaar en toegankelijker te maken. De cloudapplicatie is ontworpen om realtime en accuraat gegevens uit verschillende bronnen bij te houden. Dit kun je gebruiken om bedrijfsbeslissingen te nemen die het bedrijf naar succes leiden.
Er zijn al meer dan 8.000 bedrijven die vertrouwen hebben in Klipfolio. Klipfolio helpt deze bedrijven hun gegevens en statistieken te begrijpen en te analyseren, ook kunnen bedrijven gebruik maken van bruikbare inzichten die worden gegenereerd.
Dit zijn enkele belangrijke voordelen van Klipfolio.

Volg je Return on Investment

Met een Klipfolio-businessdashboard kan je bedrijf verschillende zakelijke campagnes op een realtime basis volgen, wanneer je maar wilt. Je kunt de belangrijkste kernprestatie-indicatoren beoordelen, dit kan helpen om de transparantie van alle communicatie te waarborgen en wijzigingen zo snel mogelijk te maken.

Tijd besparen

Als je Klipfolio niet gebruikt, is het verzamelen en rapporteren van gegevens afhankelijk van MS Excel, PowerPoint-presentaties en PDF-documenten. Dit kan zowel vervelend als tijdrovend zijn.
Met de hulp van Klipfolio beschik je echter over de mogelijkheid om al je gegevens in realtime te downloaden. De tijd die je bespaart kan worden gebruikt om de gegevens te bestuderen, te evalueren en te optimaliseren. Nu hoef je niet meer tijd te verspillen aan het verzamelen van informatie uit verschillende bronnen!
Klipfolio is een essentiële zakelijke tool omdat het conversiedoelen, aantallen bezoekers, leads en waardevolle informatie van verschillende sociale mediaplatforms kan rapporteren aan verschillende afdelingen in de organisatie. Met Klipfolio heb je met een enkele klik toegang tot je maandelijkse dashboard. Dit kun je wanneer je maar wilt naar jezelf toe mailen. Dankzij de duidelijke en georganiseerde set-up, kun je de gegevens in real-time samenstellen met de applicatie. Dit kan je organisatie helpen bij het op de voet volgen, optimaliseren en reageren op trends.

Krachtige marketing dashboards

Met de marketingdashboards van Klipfolio kun je een aantal belangrijke statistieken bijhouden. We gaan het hebben over de Demand Generation en Webmetrics dashboards.

Demand Generation Dashboard
Via dit dashboard kun je een interactieve en realtime weergave van de marketing funnel krijgen. Met het dashboard kun je verschillende leads met je maandelijkse doelen bijhouden om de marketingdoelen te behalen. Bovendien krijg je een beter en uitgebreider inzicht in je demografische en geografische conversiepercentages. Dit kan helpen bij het nemen van beslissingen.

Web Metrics Dashboard

Er zijn een aantal statistieken die je kunt volgen met dit dashboard. Met de ‘brand-awareness metrics’ van de app krijg je een beter beeld over je belangrijkste marketingkanalen, dit kan je helpen bij prestatieanalyse. Een ander statistiek genaamd ‘first visit’ stelt je in staat om de locatie van de bezoekers en hun mate van betrokkenheid bij je site bij te houden.
Op dezelfde manier kun je met de statistiek ‘returning visits’ het gebruikersgedrag beoordelen en bepalen of je specifieke inhoud aanspreekt op de doelgroep. Ten slotte kunnen conversiestatistieken laten zien hoe bepaalde pagina’s presteren en biedt dit informatie over webconversies. Dit kun je dan weer vergelijken met je bestellingen.

Centraliseer uw gegevens

Een andere groot voordeel van Klipfolio is het vermogen om op een flexibele manier overzicht te hebben over allerlei soorten gegevens. Je hebt verschillende connectoren tot uw beschikking om de gegevens te importeren op basis van de interface voor het programmeren van toepassingen.
Je hebt de mogelijkheid om je gegevens te downloaden van Adobe Analytics, Google Analytics, Facebook, Google Spreadsheet, Salesforce en Marketo, enz. Klipfolio kan ook rechtstreeks worden aangesloten op een aantal databases zoals MySQL, MSSQL en Oracle. Met de applicatie kun je:
Directe mashup, controleer en visualiseer je verschillende datasets met behulp van een editor waarmee je een aantal verschillende functies, statistieken en wiskundige handelingen kunt gebruiken.
Stel de gegevens die je hebt geïmporteerd in de toepassing in. Nu kun je deze zo vaak als nodig vernieuwen (afhankelijk van de relevante API’s).
Deel je dashboards eenvoudig via e-mail, gepubliceerde links en Slack.
Bekijk je dashboards op mobiele apparaten zoals smartphones en smart-tv’s.

Gratis proefperiode

Klipfolio biedt een gratis proefperiode aan, in de proefperiode bieden ze je volledige ondersteuning aan. Dit stelt de gebruikers in staat om het platform volledig te ervaren en een idee te krijgen wat je aan Klipfolio hebt. Voordat je ergens aan vast zit. Klipfolio geeft je vanaf de eerste dag van de proefperiode volledige toegang tot het vakbekwame ondersteuningsteam, cursussen en kennisbasis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief