Een Whitepaper schrijven

Bij het starten van een blockchain-project kan het belang van een whitepaper voor het bedrijf niet genoeg worden benadrukt. Dit komt omdat het een goede manier is om het publiek kennis te laten maken met elk onderdeel van het project. Een whitepaper bevat de technische details, de problemen die het project moet oplossen, de oplossingen voor de problemen, informatie over het team en de adviseurs (inclusief kwalificaties, positie’s in het team en prestaties uit het verleden), de financiering en het stappenplan om mijlpalen aan te geven die het bedrijf op verschillende punten in de nabije toekomst hoopt te bereiken, en nog meer belangrijke informatie.

Een whitepaper kan het beste worden omschreven als een officieel document van een bedrijf over een project met als doel om de lezer meer informatie over een project te geven. De whitepaper is een combinatie van vakkennis en gedetailleerd onderzoek, dit alles in een document dat pleit voor een bepaalde aanbeveling of oplossing. Met de whitepaper kan de lezer een beter beeld krijgen van een probleem/uitdaging, mogelijk een probleem oplossen of het besluitvormingsproces van de lezer verbeteren. Omdat je bij een whitepaper veel tekst gebruikt en onderzoek doet, moet je er goed voor zorgen dat je geen fouten maakt. De informatie moet zo duidelijk mogelijk zijn, zodat het bericht niet verkeerd geïnterpreteerd word. 


Bij Web-Company is een van onze diensten dat we kwalitatieve whitepapers schrijven volgens de juiste whitepaper-schrijfnormen. 
Wij geloven in uitblinken, daarom doen we ons best om ervoor te zorgen dat we whitepapers schrijven die professioneel, persoonlijk, duidelijk omschreven, plagiaatvrij, consequent, gemakkelijk te begrijpen, goed geïllustreerd en uiteraard overtuigend zijn, oftewel het hele pakket. We begrijpen dat whitepapers die zijn geschreven door bedrijven, er niet alleen maar zijn om het publiek informatie te geven over het huidige project, maar ook om de expertise van het bedrijf in kaart te brengen. Het moet uiteindelijk ook bijdragen aan de marketingprogramma’s van het bedrijf. Hoewel je door middel van een whitepaper de mogelijkheid hebt om het project op de markt te brengen, moet je het niet als verkooppraatje gebruiken. Wij zullen de whitepaper maken als een hulpmiddel dat een publiek zal aantrekken dat zich buiten je project bevindt, en zo de expertise van het team van je project als visie overbrengen.

We kunnen elk ingewikkeld onderdeel van je whitepaper verwerken, ongeacht van het project is. Ons team van ervaren onderzoekers en professionals (op verschillende gebieden) hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat de whitepaper van je project in staat is om de juiste boodschap over te brengen aan de lezers. Als onderdeel van onze service in whitepapers zien wij het als onze plicht ervoor te zorgen dat alle bronnen en onderzoeksmaterialen die we gebruiken afkomstig zijn van betrouwbare bronnen. Dit zorgt voor geloofwaardigheid en betrouwbaarheid. Als je wilt dat je blockchain-project succesvol wordt, moet je whitepaper uitstekend zijn. Een uitstekende whitepaper zorgt er voor dat de lezer alle informatie begrijpt en niet teveel vragen heeft.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief