Hoe een succesvolle ICO te lanceren

Sinds het ontstaan van cryptocurrencies en het Ethereum-netwerk in 2014 is het aantal Initial Coin Offerings (ICO’s) dat is gelanceerd verviervoudigd. Door het aantal succesen die de meeste projecten hebben behaald, worden meer mensen gemotiveerd om hun eigen kick-off te starten. Terwijl sommigen succes hebben kunnen behalen, hebben anderen gigantisch verlies geleden.

Ben je van plan om een ​​ICO te starten? Zo ja, dan is het belangrijk dat je dit artikel leest, omdat we enkele manieren bespreken waarop je met succes een ICO-project kunt starten. Ze bevatten;

1. Denk na over je idee;

De meeste niet succesvolle ICO-projecten waren niet gepland. Het team nam waarschijnlijk niet de moeite om hun ideeën te bedenken voordat ze besloten een ICO te lanceren. Het is belangrijk dat je een haalbaar idee hebt en er ook goed over nadenkt. Je zou kunnen beginnen door jezelf af te vragen; heeft mijn project echt een ICO nodig?

Over het algemeen moet een product of dienst de aandacht trekken en een oplossing bieden voor een probleem. Op dezelfde manier zou je project een oplossing kunnen bieden voor een van de vele wereldproblemen. Dit zou meer mensen aantrekken voor het project, dus ervoor zorgen dat het lukt.

2. Identificeer uw concurrenten;

Volgens een rapport dat werd vrijgegeven door CoinMarketCap, werd onthuld dat er op dit moment meer dan 1.500 cryptocurrency-platformen in de wereld zijn. Enorme concurrentie toch? Je moet onthouden dat deze cryptocurrencies elk gericht zijn op bepaalde industrieën en niches. Het enige dat je hoeft te doen, is gewoon de mensen in uw niche uitkiezen en proberen een betere service te bieden dan zij. Dit betekent dat je intensief marktonderzoek zou moeten doen.

3. Maak een token voor de ICO;

Terwijl je dit doet, is het aangeraden dat je het als een levend wezen beschouwt. Zorg ervoor dat er relevante ondersteuningssystemen zijn. Je moet een plan hebben voor het distribueren van deze tokens, je moet ook gepland hebben hoe de tokens verdeeld zouden worden. Je zou kunnen beginnen door antwoorden op deze vragen te geven; Hoeveel tokens worden er aan de ontwikkelaars gegeven? Hoeveel zouden er aan het publiek worden aangeboden?

4. Schrijf een whitepaper;

Een whitepaper is eenvoudigweg een gids of rapport die de lezers een complete beoordeling van het project en het idee achter de ontwikkeling van het project zou geven. Je whitepaper moet in eenvoudige en duidelijke bewoordingen worden geschreven. Dit zou het voor lezers gemakkelijker maken om de ideeën te begrijpen.

Tijdens het schrijven van de whitepaper moet je ook een aantal voordelen vermelden die jouw project heeft ten opzichte van de andere die zijn ontwikkeld.

5. Maak een website;

Een website zou mensen de mogelijkheid bieden om onderzoek te doen en contact met je op te nemen. De website moet een korte beoordeling van het project bevatten, een lijst van het team van ontwikkelaars, een stappenplan, het token distributiesysteem, enz.

Nadat je dit allemaal hebt gedaan, moet je het project promoten of op de markt brengen. Dit is erg belangrijk voor het succes van uw ICO. Er moet een klantenserviceteam worden ingesteld om te reageren en vragen van lezers en potentiële investeerders te beantwoorden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief