AFAS koppelingen

AFAS koppeling

Een AFAS koppeling op maat laten bouwen? Of een keuze maken uit de standaard AFAS koppelingen? Web-Company is geregistreerd bij AFAS met een gecertificeerde koppeling. Een AFAS koppeling kan op maat worden gebouwd. Biedt jouw systeem de mogelijkheid om te communiceren via webservices? Dan kunnen wij de koppeling met AFAS tot stand brengen.

AFAS koppeling
De AFAS koppeling werkt met de AFAS connectoren. Je kunt zelf de AFAS connectoren in AFAS aanmaken, maar dit kun je ook door ons laten uitvoeren zodat we de gehele bouw van de koppeling uit handen nemen.

De Get- en Update connectoren van AFAS maken het mogelijk de AFAS koppeling op een heel flexibele wijze in te richten. Wil je bijvoorbeeld debiteuren in een extern systeem aanmaken en direct naar AFAS laten schieten? Of heb je een webwinkel en wil je orders vanuit de webwinkel direct in AFAS laten boeken? Dan is een AFAS koppeling een uitkomst. Hiermee is het ook mogelijk om de artikelen in AFAS synchroniseren met de webwinkel zodat dubbel invoerwerk voorkomen wordt.

AFAS is als systeem altijd leading. Dit houdt in dat AFAS altijd als centrale plek wordt gezien voor alle informatie. In een functioneel ontwerp worden de informatiestromen in kaart gebracht en wordt aangegeven op welk moment welke informatie van- of naar AFAS verzonden, of opgehaald dient te worden.

Tevens heeft Web-Company een AFAS App gebouwd voor het scannen van orders. Deze orders kunnen via een iPhone of iPad worden gescand. Deze orders worden op een AFAS debiteur gescand en vervolgens realtime naar AFAS verzonden. Wilt u meer informatie over AFAS apps? Neem dan contact met ons op.

Staat de AFAS koppeling met jouw pakket hier niet tussen? Deze kunnen wij op maat bouwen.
Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

AFAS Mijnwinkel koppeling

Meer weten?

   0183-201079
sales@web-company.nl

AFAS koppeling

  • Je koppeling op maat gebouwd
  • Keuze uit diverse standaard koppelingen
  • Veel ervaring met AFAS connectoren
  • Vaste consultants
  • Professionele support