Magento Akeneo koppeling

Magento Akeneo koppeling

Heb je een grote product catalogus en wil je de producten verrijken voordat deze in Magento geladen wordt? Maak dan gebruik van een PIM systeem met de Magento Akeneo koppeling. Hiermee worden de producten in een extern systeem geladen waar deze verrijkt kunnen worden. Vervolgens worden de artikelen (periodiek) in Magento geladen.

Web-Company heeft ruime ervaring met PIM systemen. Hierbij maken wij gebruik van Akeneo voor de Magento Akeneo koppeling. Hierbij bouwen we bijvoorbeeld een koppeling aan een groothandel om grote hoeveelheden producten te importeren.
Deze artikelen worden in het PIM weergegeven en kunnen hier worden verrijkt. Vervolgens kan worden aangegeven naar welke kanalen de producten geëxporteerd dienen te worden, bijvoorbeeld naar de webwinkel.

Dergelijke processen kunnen worden geautomatiseerd.
Tevens kunnen diverse extra koppelingen worden opgezet zoals een koppeling met Icecat. Hierbij worden de producten automatisch verrijkt op basis van de EAN code.
Zo worden alle artikelen dus eerst ingeladen vanuit de leverancier, automatisch verrijkt door Icecat (productinformatie en foto’s) en wordt het geheel automatisch in Magento geïmporteerd.

Neem contact op voor een vrijblijvende demonstratie! Of vraag direct een offerte aan.

Magento_logo (1)
Exact Online Akeneo

Magento koppeling specialist

  • Specialist in Magento koppelingen
  • Koppelingen op maat mogelijk
  • Standaard koppelingen

Meer weten?

   0183-201079
sales@web-company.nl