SEO consultancy

SEO consultant

SEO, of gewoon in het Nederlands: Zoekmachineoptimalisatie, is een absolute must-have voor iedere nieuwe webshop of website. Het is van groot belang dat jij je website of webshop goed inricht en je houdt aan alle richtlijnen van Google. Daarnaast zijn er nog heel veel andere aspecten die bepalen waar jij in Google staat. Een SEO consultant kan je alles vertellen over de belangrijkste onderdelen en aspecten van jouw website, en hoe je deze in kan richten voor betere resultaten.

 

Voordelen SEO consultancy:

 • Lagere kosten klantacquisitie
 • Meer (gratis) bezoekers
 • Naamsbekendheid
 • Leveranciers/klanten betalen om op jouw website te mogen staan

SEO consultant in de praktijk

Het grote voor- en nadeel van SEO consultancy is dat een oprechte en eerlijke SEO expert je nooit een top 5 of top 3 positie in de zoekmachines kan garanderen. Maar het is wel mogelijk om op basis van onderzoek in te schatten wat mogelijk is, en wat het verwachte resultaat is, garanties op dit gebied zijn onmogelijk. Google bepaalt nou eenmaal wie of wat er bovenin Google staat, niet de SEO consultant. Daarentegen kan een ervaren SEO consultant, op basis van de regels en richtlijnen van Google, je als geen ander helpen om een mooie positie in Google Search te benutten. Zo worden in overleg jouw belangrijkste zoekwoorden bepaald, onderzocht waar kansen liggen en uiteindelijk een concreet voorstel gecommuniceerd. Op deze manier kan iedereen resultaatgericht aan de slag!

Onderdelen SEO consultancy

Iemand die enigszins gedreven is op het gebied van zoekmachineoptimalisatie weet en begrijpt dat er vele factoren zijn die in een ranking meespelen. Een SEO consultant van Web-Company zal daarom altijd kijken naar de toepasbaarheid van SEO in jouw situatie en enkele belangrijke factoren. Zo wordt er in het gegeven advies ingegaan het linkbuilding, copywriting (het schrijven van teksten), conversiemeting, zoekwoord analyses, de invloed van social media en nog veel meer.

Heb je al geadverteerd of ben je van plan om dit te doen? Zoekmachineoptimalisatie kent veel synergie met AdWords en online adverteren, een SEO consultant kan ook hierin ondersteunend werken. Met een zoekwoordanalyse kunnen biedingen bijgesteld worden en kunnen betere beslissingen worden gemaakt voor het adverteren, ook helpt het jou om de gebruikservaring van de klant te verbeteren door middel van een betere landingspagina. SEO houdt niet op bij de zoekresultaten en correcte implementatie van klantgerichte zoekmachineoptimalisatie maakt iedere webshop beter!

SEO consultant inhuren

Via Web-Company kun je jouw SEO project compleet uitbesteden of laten ondersteunen door een ervaren en kundige SEO consultant. Deze consultant gaat met jou kijken naar de mogelijkheden voor jouw website of webshop en zal altijd in overleg een strategie bepalen. Ben je benieuwd naar de eventuele kosten of mogelijkheden? Vraag hier een offerte aan of neem contact op. Bovendien kun je via Web-Company je volledige project uitbesteden, maar bijvoorbeeld ook een SEO consultant in huis halen!

ERP pakketten

Web-Company

 • Meer dan 1200 webshops gebouwd
 • Meer dan 500 websites gebouwd
 • Team van 25 professionals
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Vaste contactpersonen
 • Professionele support
 • Snelle levertijden

Meer weten?

   0183-201079
sales@web-company.nl