Magento specialist

Magento specialist

Overweeg je over te stappen naar Magento? Of wilt je een Magento webwinkel starten? Laat dit dan uitvoeren door een ervaren Magento specialist.
Web-Company heeft een groot aantal Magento webwinkels gebouwd en werkt met ervaren en gecertificeerde Magento programmeurs.

Voordelen van Magento

Eén van de grote voordelen van dit systeem is dat het een zoekmachine vriendelijk en schaalbaar webwinkel systeem is. Dit houdt in dat u gemakkelijk uw webwinkel kunt uitbreiden met Magento modules. Een aantal voordelen van op een rij:

 • Veel opties zijn standaard aanwezig
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Nederlandstalig, uitbreidbaar met meer dan 80 talen
 • Multistore mogelijkheid; mogelijkheid voor meerdere webwinkels vanuit 1 systeem
 • Uitgebreid voorraadsysteem
 • Nieuwsbrieven sturen vanuit het administratie gedeelte
 • En nog veel meer…

Magento Demo

Op zoek naar een Magento demo? Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvende demonstratie. Deze wordt gegeven door een Magento specialist.

Magento Multistore

Met Magento is het mogelijk om vanuit één Magento installatie meerdere webwinkels te beheren. Je hebt dus  één administratie gedeelte waarin je de orders kunt bekijken en artikelen kunt aanmaken etc.

Vanuit daar kun je alle webwinkels beheren. Zo is deze functionaliteit te gebruiken wanneer u categorie specifieke webwinkels wilt openen, zoals een webwinkel voor televisies, een webwinkel voor koffiezet apparaten, een webwinkel voor scheerapparaten etc. Het voordeel hiervan dat de shops beter te marketen zijn en goed worden gevonden in de zoekmachines.

Ook is de Magento Multistore te gebruiken voor het meertalig maken van je webwinkel. Zo kunnen de layout en artikelen van uw Nederlandse webwinkel gebruikt worden voor je Duitse webwinkel. Je voert dan bij elk artikel ook de Duitse tekst in. In Duitsland zijn er andere betaalmethoden, verzendtarieven, juridische regels en een aantal andere zaken. Deze kunnen gemakkelijk per webwinkel in de multistore worden ingeregeld.

Magento updates

Periodiek komt Magento met updates uit. Deze updates kunnen enerzijds betrekking hebben op de veiligheid van de webwinkel, anderzijds kunnen nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd. updates. Het is verstandig om deze updates periodiek te laten installeren door een Magento specialist. Dit is een proces waarbij wij eerst een backup maken van uw webwinkel alvorens deze van een update wordt voorzien. Dit om te voorkomen dat e.e.a. na het installeren van de updates niet meer werkt. De updates worden ontworpen voor het basis systeem van Magento. Maakt je webwinkel gebruik van (maatwerk) modules? Dan is het verstandig van tevoren te bekijken of deze modules ook werken op de nieuwe update.

Laat je webwinkel door een Magento specialist updaten en voorkom het onnodig offline zijn van je webwinkel!

Snelheid Magento

Magento is een zwaar systeem door de vele mogelijkheden die de webwinkel in de basis al heeft. Om de webwinkel snel te laten laden voor bezoekers, snelheid hetgeen een eerste vereiste is voor een webwinkel, dient de site op een Magento geoptimaliseerde server te draaien welke voorzien is van de juiste hardware. Wij bieden deze speciale Magento hosting aan.

Overstappen naar Magento?

Heb je reeds een webwinkel en wil je de volgende stap maken en kiezen voor Magento?
Onze consultants kunnen je hier alles over vertellen. Afhankelijk van de webwinkel die je momenteel gebruikt kunnen wij wellicht de artikelen overzetten en in sommige gevallen ook de klanten.

Web-Company, de Magento specialist.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden.

Exact Magento koppeling
Magento gecertificeerd

Meer weten?

   0183-201079
sales@web-company.nl

Magento specialist

 • Meer dan 1200 webwinkels gebouwd
 • Team van 25 professionals
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Vaste contactpersonen
 • Snelle levertijden
 • Professionele support