Opencart koppeling

Opencart koppeling

Web-Company is specialist op het gebied van Opencart koppelingen. De Opencart koppeling zetten wij op via de API mogelijkheden die Opencart biedt.

Een Opencart koppeling voor diverse pakketten

De koppelingen worden gebouwd op basis van XML-FTP of op basis van een webservice die door middel van een API met uw systeem wordt gekoppeld. Hierdoor is elk systeem dat gebruik maakt van van een webservice, te koppelen met Opencart.

Enkele voorbeelden van systemen voor een Opencart koppeling:

 • Boekhoudpakket
  Hierdoor worden de orders vanuit Opencart als grootboek boeking naar uw boekhoudpakket verzonden inclusief btw specificatie en klant- en orderinformatie. Hierdoor is de boekhouding direct op orde.
 • Kassa systeem
  Jouw kassa koppelen aan Opencart? Hier zijn diverse standaard koppelingen voor beschikbaar. De voorraad in de winkel is up-to-date in de Opencart webshop, zo voorkom je dat een artikel net is uitverkocht en alsnog via de webwinkel wordt verkocht. De voorraad is up-t0-date.
 • ERP systeem
  Orders vanuit Opencart worden direct naar uw ERP systeem verzonden. De order kan dan verder in het ERP pakket in behandeling worden genomen.
 • PIM systeem
  Een Product Informatie Management systeem maakt het mogelijk om grote hoeveelheden producten centraal te beheren. De artikelen zijn hier te verrijken. Hierbij is aan te geven of de producten in Opencart getoond dienen te of in andere systemen die je gebruikt.

Wil je een koppeling laten bouwen welke niet in het linker menu te vinden is?
Neem hiervoor vrijblijvend Contact met ons op! We kunnen de Opencart koppeling op maat bouwen.

Hiervoor wordt een functioneel ontwerp opgemaakt waarin beschreven exact beschreven wordt welke informatie naar Opencart verzonden dient te worden en welke informatie naar jouw externe systeem verzonden dient te worden. Maak hiervoor een vrijblijvende afspraak met een van onze Opencart consultants.

 

 

opencart-logo

Opencart koppeling specialist

 • Specialist in Opencart koppelingen
 • Koppelingen op maat mogelijk
 • Standaard koppelingen

Meer weten?

   0183-201079
sales@web-company.nl