Shopware koppeling

Shopware koppeling

Web-Company is specialist op het gebied van Shopware koppelingen. De Shopware koppeling zetten wij op via de API mogelijkheden die Shopware biedt.

Een Shopware koppeling voor diverse pakketten

De koppelingen worden gebouwd op basis van XML-FTP of op basis van een webservice die door middel van een API met uw systeem wordt gekoppeld. Hierdoor is elk systeem dat gebruik maakt van van een webservice, te koppelen met Shopware.

Enkele voorbeelden van systemen voor een Shopware koppeling:

 • Boekhoudpakket
  Hierdoor worden de orders vanuit Shopware als grootboek boeking naar uw boekhoudpakket verzonden inclusief btw specificatie en klant- en orderinformatie. Hierdoor is de boekhouding direct op orde.
 • Kassa systeem
  Jouw kassa koppelen aan Shopware? Hier zijn diverse standaard koppelingen voor beschikbaar. De voorraad in de winkel is up-to-date in de Shopware webshop, zo voorkom je dat een artikel net is uitverkocht en alsnog via de webwinkel wordt verkocht. De voorraad is up-t0-date.
 • ERP systeem
  Orders vanuit Shopware worden direct naar uw ERP systeem verzonden. De order kan dan verder in het ERP pakket in behandeling worden genomen.
 • PIM systeem
  Een Product Informatie Management systeem maakt het mogelijk om grote hoeveelheden producten centraal te beheren. De artikelen zijn hier te verrijken. Hierbij is aan te geven of de producten in Shopware getoond dienen te of in andere systemen die je gebruikt.

Wil je een koppeling laten bouwen welke niet in het linker menu te vinden is?
Neem hiervoor vrijblijvend Contact met ons op! We kunnen de Shopware koppeling op maat bouwen.

Hiervoor wordt een functioneel ontwerp opgemaakt waarin beschreven exact beschreven wordt welke informatie naar Shopware verzonden dient te worden en welke informatie naar jouw externe systeem verzonden dient te worden. Maak hiervoor een vrijblijvende afspraak met een van onze Shopware consultants.

 

 

shopwarelogo

Shopware koppeling specialist

 • Specialist in Shopware koppelingen
 • Koppelingen op maat mogelijk
 • Standaard koppelingen

Meer weten?

   0183-201079
sales@web-company.nl