Visma.net koppelingen

Visma.net koppeling

Een Visma.net koppeling op maat laten bouwen? Of een keuze maken uit de standaard Visma.net koppelingen? Web-Company is geregistreerd bij Visma.net met een gecertificeerde koppeling. Een Visma.net koppeling kan op maat worden gebouwd. Biedt jouw systeem de mogelijkheid om te communiceren via webservices? Dan kunnen wij de koppeling met Visma.net tot stand brengen.


De Visma.net koppeling werkt met de Visma.net connectoren. Je kunt zelf de Visma.net connectoren in Visma.net aanmaken, maar dit kun je ook door ons laten uitvoeren zodat we de gehele bouw van de koppeling uit handen nemen.

De Get- en Update connectoren van Visma.net maken het mogelijk de Visma.net koppeling op een heel flexibele wijze in te richten. Wil je bijvoorbeeld debiteuren in een extern systeem aanmaken en direct naar Visma.net laten schieten? Of heb je een webwinkel en wil je orders vanuit de webwinkel direct in Visma.net laten boeken? Dan is een Visma.net koppeling een uitkomst. Hiermee is het ook mogelijk om de artikelen in Visma.net synchroniseren met de webwinkel zodat dubbel invoerwerk voorkomen wordt.

Visma.net is als systeem altijd leading. Dit houdt in dat Visma.net altijd als centrale plek wordt gezien voor alle informatie. In een functioneel ontwerp worden de informatiestromen in kaart gebracht en wordt aangegeven op welk moment welke informatie van- of naar Visma.net verzonden, of opgehaald dient te worden.

Tevens heeft Web-Company een Visma.net App gebouwd voor het scannen van orders. Deze orders kunnen via een iPhone of iPad worden gescand. Deze orders worden op een Visma.net debiteur gescand en vervolgens realtime naar Visma.net verzonden. Wilt u meer informatie over Visma.net apps? Neem dan contact met ons op.

Staat de Visma.net koppeling met jouw pakket hier niet tussen? Deze kunnen wij op maat bouwen.
Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

visma.net-logo

Meer weten?

   0183-201079
sales@web-company.nl

Visma.net koppeling specialist

  • Geregistreerde Visma.net koppeling
  • Geheel uitbreidbaar en op maat te maken
  • Veel ervaring met Visma.net connectoren
  • Vaste consultants
  • Professionele support